Fabrika sladoleda u Novoj Pazovi u sredu počinje sa radom

Bez autora
Apr 19 2010

U sredu, 21. aprila, ministar trgovine i usluga dr Slobodan Milosavljević otvoriće novu fabriku sladoleda „Ice Cream Factory“ u Novoj Pazovi. Fabrika sladoleda „Ice Cream Factory“ je izglađena na 700 metara kvadratnih, zadovoljava najviše standarde, a takođe i poseduje sertifikate HACCP i ISO 9001. Ova fabrika je grinfild investicija vredna 1,2 miliona evra. Kompanija „Ice Cream Factory“ je osnovana 2007. godine, a njeni sladoledi „Ice Fantasy“ su dostupni u maloprodaji širom Srbije, ali i u Crnoj Gori, Makedoniji, BiH, Ruskoj Federaciji i Bahreinu.

Fabrika sladoleda u Novoj Pazovi u sredu počinje sa radomU sredu, 21. aprila, ministar trgovine i usluga dr Slobodan Milosavljević otvoriće novu fabriku sladoleda „Ice Cream Factory“ u Novoj Pazovi.

Fabrika sladoleda „Ice Cream Factory“ je izglađena na 700 metara kvadratnih, zadovoljava najviše standarde, a takođe i poseduje sertifikate HACCP i ISO 9001.

Ova fabrika je grinfild investicija vredna 1,2 miliona evra.

Kompanija „Ice Cream Factory“ je osnovana 2007. godine, a njeni sladoledi „Ice Fantasy“ su dostupni u maloprodaji širom Srbije, ali i u Crnoj Gori, Makedoniji, BiH, Ruskoj Federaciji i Bahreinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik